Storitve
Naše Storitve
telecommunications-1110x740
Svetovanje

Glede na Vaše želje in zahteve omrežja Vam svetujemo izbiro ustrezne in optimalne konfiguracije opreme. Za zahtevnejše postavitve, s pomočjo 3D posnetka obstoječih map ali posnetka z brezpilotnim letalnikom, preverimo in določimo LOS (Line of Site) vidljivosti.


Za zahtevnejše uporabnike organiziramo tudi izobraževanje.  


Potencialnim klientom omogočamo terminsko omejeno brezplačno testiranje radijskih sistemov.

Brdo GoogleEarth1
Dizajn omrežja in postavitev Nadzornega Centra

S sodobno programsko opremo WiNDE dizajniramo omrežje in pozicioniranjem naprav zagotovimo optimalne brezinterferenčne povezave.


Z uporabo EMS (Management in Sistemski nadzorni center) operater ali uporabnik upravlja in nadzoruje celotno omrežje z ene nadzorne plošče, ki podpira široko paleto funkcij upravljanja omrežja, vključno z zmogljivostjo, konfiguracijo, okvarami... Dinamično optimizira porabo virov za povečanje zmogljivosti omrežja.

EtherHaul™-Kilo-Series-Installation-Photo-North-Lanarkshire12
Izgradnja in montaža omrežja

S strokovno usposobljenimi in izkušenimi monterji Vam zgradimo in implementiramo radijski sistem v Vaše novo ali obstoječe omrežje. Bodisi za enostavnejše namestitve na ulične svetilke in drogove, pa vse do montaže na vseh vrstah stanovanjskih in poslovnih objektov, ter telekomunikacijskih in elektro stolpov.

Si želite postaviti Gigabitno omrežje in ne veste kako?
Kontaktirajte nas in Vam bo naša ekipa strokovno svetovala.
Kontaktirajte nas!
Naše Dejavnosti

Smo specializirano podjetje na področju naprednih brezžičnih radijskih sistemov. Naši strokovnjaki Vam omogočajo celovit spekter storitev od svetovanja, testiranja opreme, do dizajniranja, izgradnje in montaže, ter nadziranja in upravljanja celotnega omrežja.